Klachten melden van derden?

Wij stellen alles in werking om het niveau van het keurmerk bij onze leden zo hoog mogelijk te houden. Desondanks kan het natuurlijk zijn dat u niet tevreden bent over een product of dienst van een van de aangesloten keurmerkvoerders. U kunt met het betreffende bedrijf contact opnemen. Bedrijfsgegevens over aangesloten leden vind u hier op deze website.
TIP: indien u niet tevreden bent en u wilt dit kenbaar maken bij het betreffende bedrijf, zorg voor een heldere en voorbereide communicatie. Lees de algemene en/of leveringsvoorwaarden van betreffend bedrijf en onderbouw uw klacht duidelijk. Ook kunt u onderstaand formulier gebruiken om uw klacht kenbaar te maken bij betreffend bedrijf.

Na het invullen van dit klachtenformulier zullen wij starten met bemiddeling bij uw klacht.
Erkend Adviesbureau wijst u erop dat wij bemiddelen en geen bindende uitspraak doen. Indien bemiddeling niet voldoende is om tot een oplossing te komen bestaat de mogelijkheid om een ontstaan geschil voor te leggen bij de geschillencommissie van Erkend Adviesbureau.
De geschillencommissie kan een wettelijk bindende uitspraak doen. Partijen kunnen iedere andere geschillencommissie inschakelen bijvoorbeeld: www.geschiloline.nl


Misbruik Melden


Indien u als Consument of Lid van Erkend Adviesbureau twijfelt aan rechtmatig gebruik van het keurmerk van Erkend Adviesbureau kunt u dit hier melden. Klik hier Wij stellen het erg op prijs indien u ons keurmerk op een niet geregistreerde site aantreft, dit aan ons te melden. Geregistreerde leden vind u hier. U kunt misbruik melden via het contactformulier op deze website. Bij voorbaat dank.

Klanten kijken altijd naar Erkenning

Een betrouwbaar en deskundig advies van het adviesbureaus. Deze voldoen aan de opleidingseisen van de erkende HBO opleidingen of zijn in bezit van een certificaat voor bevoegde diploma's afgegeven door Erkend Adviesbureau.

Lees meer

Onafhankelijke bemiddeling bij eventuele geschillen met een dienstverlener. Ook biedt Erkend Adviesbureau de mogelijkheid klachten voor te leggen aan de onafhankelijke Raad van Toezicht van Erkend Adviesbureau. Het keurmerk staat onder toezicht van ACM (Consuwijzer), lees het rapport (beoordeeld met een 10).

Erkend Keurmerk Consuwijzer
  • Juli10 Het keurmerk is toegekend door ministerie van Economische Zaken. De toetsing door de Raad van Accreditatie is af te lezen op consuWijzer.
    EZ.Rapportage Lezen.Erkend Keurmerk EZ Rapport
  • Juni25 Opgenomen op de website van Consuwijzer. Hier staan Nederlands enige erkende Keurmerken.
    Het keurmerk heeft de keurmerkentoets ondergaan. De betrouwbaarheid van het keurmerk is
    gewaardeerd met een 10. Erkend Keurmerk Consuwijzer
  • Mei12 Aansluiting met IPM voor volledige B2B weergave van uw certficaatbezoeken. Plaats het logo op uw organisatie website en u ziet welke organisatie u heeft gecontroleerd.Erkend IP Marketing