Erkend Adviesbureau: de classificering met excellente waarde

Erkend Adviesbureau is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied scholing, educatie, werving, juridisch, consultancy, financiele, administratie, boekhoudkundig en selectie-diensten & Bureaus. Erkend Adviesbureau verleent het keurmerk 'Erkend Adviesbureau-certificaat'. Erkend Adviesbureau doet dit op basis van vijf vaste punten uitvoerig onderzoek naar uw integriteit en bekwaamheid. Daarmee is Erkend Adviesbureau de enige erkende instantie voor de auditing van diploma's/certificaten en integriteit.

Certificering en Lidmaatschap

 • Zekerheid voor klanten en particulieren

  Erkend Adviesbureau is een onafhankelijk keurmerk. Bezoekers op uw bedrijfswebsite kunnen via de banner simpelweg doorklikken naar uw kwaliteitspagina van Erkend Adviesbureau. Hiermee laat u door middel van het certificaat zien waar u garant voor staat.

 • Deelnemers, klanten en opdrachtgevers willen dit keurmerk zien!

  De classificatie geeft aan dat u zich op betrouwbaarheid en kennis (diploma's en bevoegdheid) laat controleren. Uw opdrachtgevers kunnen er dus op vertrouwen dat u de werkzaamheden volgens een strenge gedragscode uitvoert.

 • De juiste instelling/organisatie draagt dit keurmerk

  Erkend Adviesbureau is een onafhankelijke keurmerk. U beheert uw eigen account met daarin al uw documenten, diploma's, certificaten en portfolio. Laat u Erkend Adviesbureau uw documenten 'uploaden' dan zijn daar kosten aan verbonden. De eventuele periodieke controle en steekproeven (intern) zijn inbegrepen in de prijs van uw lidmaatschap.

 • Wat is de contributie/abonnement (kosten) van het lidmaatschap per jaar (exclusief BTW)

    Prijs contributie
  Lidmaatschap ZZP = 1 FTE (per/jaar) € 400,-
  Lidmaatschap MKB < 5 FTE (per/jaar) € 800,-
  Lidmaatschap GRT < 10 FTE (per/jaar) € 1200,-
  Lidmaatschap > 10 FTE per FTE (per/jaar) € 20,-
  Bij 1e inschrijving/screening/goedkeuring/afkeur. Bij ontvangen code vervalt deze regel. € 285,-
  Apart (Los) Vlag 'Erkend Adviesbureau' € 225,-
  Apart (Los) Naamplaat 'Erkend Adviesbureau' € 89,-
  Document invoer door 'Erkend adviesbureau (per/map/10) € 69,-
  Externe audit kan steekproefgewijs worden afgenomen. € 889,-

 • Als u zich wilt onderscheiden in de markt

  Om voor een Erkend Adviesbureau-erkenning in aanmerking te komen moet een aanbieder voldoen aan nauw omschreven kwantitatieve en kwalitatieve criteria. De score wordt consciëntieus vastgesteld aan de hand van het Erkend Adviesbureau omschreven voorwaarden die u op deze website kunt downloaden. Leden (bedrijven/organisaties) die lid zijn en het logo op hun website hebben geplaatst, staan sterk en geven aan gecontroleerd te zijn door de wettelijk aangewezen instantie.

 • Een Erkend Adviesbureau certificaat is altijd actueel

  Voldoet u als dienstverlener aan alle eisen, dan wordt het Erkend Adviesbureau-certificaat verleend. Deze is echter geldig voor een periode van drie jaar. Voor voortzetting van de erkenning zal de toetsing opnieuw met positief resultaat worden gemeten. Voldoet een aanbieder bij zo'n herhalingsscreening niet meer aan de eisen, dan wordt de Erkend Adviesbureau-erkenning pas verlengd als alle gesignaleerde verbeterpunten daadwerkelijk zijn aangepast. Zie hiervoor ook de procedure omschreven in de voorwaarden die u kunt downloaden op deze website.

 • Dienstverleners met dit keurmerk:

  Zijn bekwaam; beschikken over de juiste diploma's en certificaten;

  Zijn deskundig;

  Zijn betrouwbaar; beschikken over integriteit;

  Leggen de Eed van Belofte af (voor de sector dienstverlening);

  Ondergaan jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek.

Klanten kijken altijd naar Erkenning

Een betrouwbaar en deskundig advies van het adviesbureaus. Deze voldoen aan de opleidingseisen van de erkende HBO opleidingen of zijn in bezit van een certificaat voor bevoegde diploma's afgegeven door Erkend Adviesbureau.

Lees meer

Onafhankelijke bemiddeling bij eventuele geschillen met een dienstverlener. Ook biedt Erkend Adviesbureau de mogelijkheid klachten voor te leggen aan de onafhankelijke Raad van Toezicht van Erkend Adviesbureau. Het keurmerk staat onder toezicht van ACM (Consuwijzer), lees het rapport (beoordeeld met een 10).

Erkend Keurmerk Consuwijzer
 • Juli10 Het keurmerk is toegekend door ministerie van Economische Zaken. De toetsing door de Raad van Accreditatie is af te lezen op consuWijzer.
  EZ.Rapportage Lezen.Erkend Keurmerk EZ Rapport
 • Juni25 Opgenomen op de website van Consuwijzer. Hier staan Nederlands enige erkende Keurmerken.
  Het keurmerk heeft de keurmerkentoets ondergaan. De betrouwbaarheid van het keurmerk is
  gewaardeerd met een 10. Erkend Keurmerk Consuwijzer
 • Mei12 Aansluiting met IPM voor volledige B2B weergave van uw certficaatbezoeken. Plaats het logo op uw organisatie website en u ziet welke organisatie u heeft gecontroleerd.Erkend IP Marketing