Veel gestelde vragen:

Een alledaagse vraag: u wilt een dienst afnemen bij een dienstverlener. De dienst is bij drie verschillende partijen ingewonnen. Een dienstverlener heeft het keurmerk 'Erkend Adviesbureau'. De andere dienstverleners hebben geen keurmerk. Een dienstverlener met dit keurmerk is getoetst en maximaal te vertrouwen, maar wat betekent dat keurmerk? En hoe weet u dat de Erkend Adviesbureau dit keurmerk niet zelf heeft verzonnen? Op de website van Consuwijzer krijgt u onafhankelijke en betrouwbare informatie over dit keurmerk. Want een keurmerk komt alleen op de lijst van consuwijzer te staan als de eigenaar zijn keurmerk laat onderzoeken door de wettelijke instantie (RvA) Raad van Accreditatie welke wordt aangestuurd door het Ministerie van Economische Zaken. Erkend Adviesbureau staat onder toezicht van het ACM. ACM (Autoriteit Consument & Markt) van Economische Zaken.

Veel gestelde vragen over het Keurmerk Erkend Adviesbureau. Door te klikken op de vraag kunt u het antwoord bekijken.


Algemene informatie

Klanten kijken altijd naar Erkenning

Een betrouwbaar en deskundig advies van het adviesbureaus. Deze voldoen aan de opleidingseisen van de erkende HBO opleidingen of zijn in bezit van een certificaat voor bevoegde diploma's afgegeven door Erkend Adviesbureau.

Lees meer

Onafhankelijke bemiddeling bij eventuele geschillen met een dienstverlener. Ook biedt Erkend Adviesbureau de mogelijkheid klachten voor te leggen aan de onafhankelijke Raad van Toezicht van Erkend Adviesbureau. Het keurmerk staat onder toezicht van ACM (Consuwijzer), lees het rapport (beoordeeld met een 10).

Erkend Keurmerk Consuwijzer
  • Juli10 Het keurmerk is toegekend door ministerie van Economische Zaken. De toetsing door de Raad van Accreditatie is af te lezen op consuWijzer.
    EZ.Rapportage Lezen.Erkend Keurmerk EZ Rapport
  • Juni25 Opgenomen op de website van Consuwijzer. Hier staan Nederlands enige erkende Keurmerken.
    Het keurmerk heeft de keurmerkentoets ondergaan. De betrouwbaarheid van het keurmerk is
    gewaardeerd met een 10. Erkend Keurmerk Consuwijzer
  • Mei12 Aansluiting met IPM voor volledige B2B weergave van uw certficaatbezoeken. Plaats het logo op uw organisatie website en u ziet welke organisatie u heeft gecontroleerd.Erkend IP Marketing